CONCERT A LA VIOLETA

ENRIC LLUCIÀ & GROUP EN CONCERT

 El passat dissabte 7 de novembre La Violeta acollí l’actuació d’Enric Llucià & Group. Un concert on presentaran els temes del seu darrer disc Ara no es fa i també interpretaran altres temes coneguts. L’actuació tingué una bona acollida, en una fantàstica nit per gaudir de la música en viu, acompanyats d’un nombrós públic, que es va entregar des dels primers temes. L’Enric i els grans músics que l’acompanyaren, els van fer gaudir amb cada una de les peces del seu repertori.

Article complet a http://www.lavioleta.cat/2015/11/07/enric-llucia-group-en-concert/

- Des de l'equip d'Enric Llucià & Group volem agrair el tracte que vàrem rebre tots a La Violeta de Gràcia. Va estar tot un plaer poder compartir la nostra passió amb tots els presents aquella nit. Moltes gràcies. ELLG.