JV Foix, 30 anys de la seva mort

JV Foix

Tinc un bon record del parell de tardes que vaig passar amb ell, ensenyant-li la música que vaig compondre pel seu Poema: "Si jo fos marxant a Prades", així com altres temes meus que jo portava en un "casette".
Deuria ser pels vols de l'any 84 o 85, que hem va rebre. Jo era molt i molt jove...i tenia un respecte molt gran per qui era i sobre tot per saber si li agradaria! ...tenia la sensació que estava fent una mena de "pecat" i de transgressió fins que no tingués la seva benedicció!...Un xicot de poc mes de 20 anys s’atrevia a musicar un poema d'en JV Foix.
Seriós però afable i proper, vam estar parlant de poesia, de música... Es va mostrar content de que algú li demanés permís per poder interpretar la seva poesia.

Li va agradar, vaig sentir una gran satisfacció i hem va donar el seu vist i plau fins i tot per escrit...com una mena de dedicatòria en un llibre seu que jo portava.

Un gran honor i un agraïment molt gran per sempre més al gran mestre JV Foix.

205.jpg