...el gran AL JARREAU

Ha mort el músic i cantant de Jazz Al Jarreau!!! 

Tot just saber-ho, escric aquestes paraules...ell qui m'ha acompanyat i m'ha donat tants i tant bons moments, tantes estones increïbles amb la seva portentosa veu, la seva música...
Aquell a qui he escoltat i escoltat una i mil vegades , aquell amb qui vaig tenir la oportunitat de coneixel personalment al Festival de Jazz de Vitòria allà pels anys 90...aquell que m'ha acompanyat desde ben jove...i al que encara vaig tenir la oportunitat de poder gaudir al Festival Vijazz de Vilafranca l'any 2012 , ara ho sé...per darrer cop.

gràcies per tot el que m'has donat...Gràcies amic Al Jarreau

Per aquells que no l'hague sentit...us convido a conèixer la seva música i sobretot la seva veu i el seu talent...i ja hem direu...

salut i música

EL&G